”Sophisticated pink” – Med öga för detaljer

Projektnamn

Ögonlocksakademien

Beställare

Ögonlocksakademien

Projekttid

2018 och 2021

Storlek

ca 80 kvm

Den plastikkirurgiska kliniken Ögonlocksakademin flyttade till nya lokaler 2018 och ville då skapa en mottagning som stack ut och som lämnade ett avtryck. Vi arbetade med kliniken som ett smycke. Glas och speglar tillsammans med sten och rosa toner skapar tillsammans en mer speciell klinik. Lokalen fick med den nya inredningen ett omhändertaget intryck som ofta saknas i liknande miljöer.

2021 återkom ögonlocksakademin till oss eftersom de nu hade ökat sina lokalytor och vill ha hjälp med samma sak som tidigare: skapa en fantastisk, exklusiv, lyxig men också omhändertagande interiör. De utför ögonkirurgi på ett eget vis och är väldigt efterfrågade med kunder från hela Sverige. De har lite högre priser och vill därför att miljön ska ge en känsla av att det här är något annorlunda lite mer exklusivt jämfört med andra kliniker. De har också varit viktigt för dem att skapa rum där de som arbetar i lokalen trivs och vill vara i även efter jobbet.

Utmaning

En utmaning för oss har varit begränsningarna i lokalen, med låg takhöjd och en varsam renovering där så mycket som möjligt har bevarats samtidigt som kunden har efterfrågat en lyxig och speciell känsla när man kliver in i lokalen

Lösning

Vi har arbetat med ett koncept som vi kallar ”Sophisticated pink” som skapar en välkomnande och samtidigt lite lyxig känsla. Men färg och specialritade inredningsenheter har vi förändrat lokalerna till en klinik med en ombonad atmosfär där både personal och kunder trivs och mår bra.

”Wow-känsla vid första ögonkastet”

Med färg har hela personalköket förändrats utan att påverka miljön i så stor utsträckning

En fantastisk, exklusiv, lyxig men också omhändertagande interiör

spegel
Vacker spegel att titta i efter operationen
Välkomnande väntrum