Datum

30 juni 2024

Kontaktperson

Berenike Schau

Under eftermiddagen tog vi en promenad i Opera Parken, en plats som verkligen visar Köpenhamns förmåga att förena natur och arkitektur. 

3 Days of Design i Köpenhamn: En Inspirerande Resa

Tack Köpenhamn för ännu en lyckad 3 days of design! Det blev två av tre dagar fyllda med inspiration, nätverkande och nya upplevelser.

Inbjudan och Inspiration

Resan började med en trevlig middag tillsammans med Stolab, där vi fick möjlighet att diskutera deras senaste kollektioner och höra om deras vision för framtiden. Stolabs engagemang för hållbarhet och tidlös design är något vi verkligen uppskattar.

Nästa morgon inleddes med en inspirerande frukost hos HAY house och ett besök hos med Gulled. Det var fascinerande att se hur dessa två varumärken kombinerar tradition och innovation i sina produkter. HAY House imponerade med sin moderna och lekfulla design, medan &tradition visade upp sin förmåga att förena klassiska former med samtida uttryck.

Mitt på dagen bjöds vi på en utsökt lunch hos Normann Copenhagen. Deras showroom var en lekfull explosion av färger och former. Vi blev särskilt imponerade av deras förmåga att skapa funktionella och estetiskt tilltalande produkter som passar både hem och offentliga miljöer.

3 Days of Design i Köpenhamn var en fantastisk upplevelse som gav oss nya perspektiv och mycket inspiration. Vi är tacksamma för möjligheten att ha deltagit och ser fram emot att integrera de insikter vi fått i vårt eget arbete. Tack till alla som gjorde denna resa möjlig, och vi ser redan fram emot nästa års evenemang!