Datum

12 oktober 2023

Kontaktperson

Kristin Östberg

”Att arbeta med IA är otroligt utvecklande, roligt, lustfyllt och intressant. Att få vara med och lyfta viktiga frågor för branschen, ta fram idéer och spåna med andra, skriva, redigera och publicera – och på det ett stort mått av frihet och möjlighet till många egna initiativ – är en oslagbar kombo. Sök!”, säger Sofia Hermansson, nuvarande redaktör på IA.

IA söker redaktör!

Är du en erfaren journalist, redaktör eller skribent med en passion för inredningsarkitektur? Vi söker just nu en driven och självständig redaktör till www.inredningsarkitektur.se. Hos IA har du chansen att vara en central del av vårt kreativa team och påverka hur vår bransch uppfattas.

I rollen som redaktör kommer du att arbeta med att bearbeta och publicera innehåll, samarbeta med skribenter och sponsorer, samt hålla koll på branschutvecklingen. Du har friheten att utforska egna initiativ och vara med och lyfta viktiga frågor inom inredningsarkitektur. Arbetsplatsen är flexibel, så du kan arbeta hemifrån och anpassa ditt schema.

Vår nuvarande redaktör, Sofia, beskriver det som en otroligt utvecklande och rolig upplevelse med möjlighet att påverka och skapa. Om du delar vår passion för inredningsarkitektur, tveka inte att skicka in din ansökan. Detta är en möjlighet att vara en del av något stort och givande.

Ansök direkt genom att skicka din ansökan till kristin.ostberg@indicum.se. Gör din röst hörd och hjälp oss att berika inredningsarkitekturindustrin med ditt engagemang och dina skrivfärdigheter. Vi ser fram emot att höra från dig!