Vi söker visuell kommunikatör!

I höst planerar vi att rekrytera ytterligare en kollega till Indicum. Denna gång söker vi en person som kan addera kompetens inom copy, marknadsföring och grafisk design till vårt team.

Tjänsten vi önskar tillsätta är en kombinerad roll där internt marknadsarbete blandas med grafiskt arbete i kundprojekt. Vi ser gärna att du som söker har kunskap om och intresse för kommunikation och formgivning samt färdighet i Adobe-programmen. Arbetsuppgifterna innefattar textarbete, redaktörskap och underhåll av hemsidan, marknadsarbete som kampanjer, nyhetsbrev och sociala medier, såväl som arbete i projekt med att exempelvis skapa grafiska mönster, göra skyltprogram, illustrationer och presentationer.

Vi har kontor i Stockholm och Uppsala och bland våra kunder finns myndigheter och kommuner men även privata företag av olika storlek. Vi arbetar främst med inredning av kontor, vårdmiljöer och utbildningslokaler, men vi gör även en hel del mindre uppdrag inom andra sektorer. Utöver kundprojekt jobbar vi aktivt med att driva inredningsbranschen framåt genom det Vinnovafinansierade projektet Hållbar interiör och bloggen inredningsarkitektur.se.

Är du intresserad av att jobba med oss? Kanske har du nån fråga? Hör av dig till Therese!
therese.lowstedt@indicum.se , 072-327 04 40