Indicum söker praktikanter
Datum

23 maj 2023

Kontaktperson

Kristin Östberg

Vi söker nya stjärnor till Indicum som vill bidra till minskad klimat- och miljöpåverkan inom inredningsbranschen

– VD Kristin Östberg

Nya stjärnor till Indicum

Till båda våra kontor i Uppsala och Stockholm letar vi efter praktikanter som har gått ut kandidat- eller mastersprogrammet i inredningsarkitektur.

Som praktikant arbetar du tillsammans med andra mer erfarna arkitekter och får vara delaktig i alla skeden i projekt samt ta ansvar för mindre avgränsade delar i projekt. Du kommer dessutom få arbeta med det spännande forskningsprojektet Hållbar interiör och få fördjupade kunskaper inom området hållbarhet kopplat till lokaler.

Vi tror att du är en person som har lätt för att skapa kontakter och samarbeta med andra, du har ett stort intresse för att utveckla inredningskoncept och en nyfikenhet och vilja att lära dig allt som ingår i yrkesrollen. I korthet krävs:

  • Inredningsarkitektutbildning på universitetsnivå
  • Du har en god kommunikationsförmåga, lyhördhet och behärskar svenska mycket bra i både tal och skrift

Vi erbjuder ett spännande arbete i en kreativ och utvecklingsorienterad miljö, där alla blir sedda och har möjlighet att påverka. Indicum består av ett väl inarbetat team arkitekter där alla är en viktig del och vi har högt i tak med korta beslutsvägar. Alla arbetar teamfokuserat, hjälper till att lösa problem, vi är prestigelösa, engagerade och ansvarstagande i våra uppdrag och vi ser till att alla utvecklas hela tiden.

Indicum har kontor i Stockholm och Uppsala och bland våra kunder finns myndigheter och kommuner men även privata företag av olika storlek. Vi arbetar främst med inredning av kontor, vårdmiljöer och utbildningslokaler, men vi gör även en hel del uppdrag inom andra sektorer. Utöver kundprojekt jobbar vi aktivt med att driva inredningsbranschen framåt genom det Vinnovafinansierade projektet Hållbar interiör och bloggen inredningsarkitektur.se.

Är du intresserad av att jobba med oss? Kanske har du nån fråga? Hör av dig till Therese!
therese.lowstedt@indicum.se, intervjuer sker löpande.