Vi söker praktikant!

Nu är det dags för vår praktikantstjärna Emma Vo att återvända till studierna på HDK. Vi är så glada över hennes insatser på Indicum och önskar henne lycka till framöver. Emma har varit en stor tillgång på kontoret och intresserar sig särskilt för hälsofrämjande inredningsarkitektur.
– Jag drömmer om att få vara med och skapa kreativa, hållbara och hälsofrämjande miljöer där människan är i fokus, säger hon.

Och från och med nu finns det alltså en ledig praktikplats att fylla här hos oss. En praktik hos oss på Indicum innehåller mycket! Du får arbeta med alltifrån konceptutveckling och behovsanalys till projektsamordning och kostnadskalkyler. Är du sugen på en varierad vardag fylld av möjligheter att lära och utvecklas? Och skulle du kunna börja någon gång efter årsskiftet? Vi söker praktikant till vårt Uppsalakontor och tror att du är fenomenal på rumslig gestaltning och kan kommunicera dina idéer i både illustration och ord. Skicka in din ansökan med portfolio idag! Mejladressen är jobb@indicum.se