Vernissage
Datum

21 oktober 2022

Kontaktperson

Jimmi Brunstorp

Vernissage för Ray

Vi bjöd in till vernissage på vårt Stockholmskontor av vår fantastiska spaljé och rumsavskiljare, Ray som vi tagit fram till Karl Andersson & Söners produktsortiment. På väggen hänger en mockup, av en matta av restmaterial som vi produkt utvecklat tillsammans med Stoddard. Från den slingrande rumsdelaren och spaljémöbeln får mattan sin första kurvatur. Vi delade även med oss av skissmaterial där vi spånar vidare på hur Ray kan växa.

Vi bjöd även in en glaskonstnär, Kristin Larsson. Kristins specialitet är att arbeta med olika metaller och kombinera dessa med glas.Det blir den perfekta bjuds på en perfekt kombination av motpoler, metallens vassa framtoning och glasets sköra. Vi lyste upp kvällen med hjälp av Örsjö Belysnings nya lampa Visir, en vacker och stämningsfull lampa som minner om en icke så el-stark del av historien.

Det var minst sagt en strålande kväll med mycket inspirerande samtal och intressanta frågeställningar som diskuterades under kvällens mingel. Tack alla som kikade förbi. Ray kommer att befinna sig på vårt Stockholmskontor fram till onsdag, 26/10, så passa på att boka in en besöksdag så att du också får träffa Ray. Anmäl ditt besök här

vernissage