Välkommen till Indicum Hanna Wik

Vi hälsar vår nya medarbetare Hanna Wik välkommen till Indicum. Hanna har en bakgrund inom inredning och produktdesign och kommer jobba som inredningsarkitekt hos oss.

 

Berätta lite mer om din bakgrund!

  • Jag kommer från en frilanstillvaro där jag de senaste tre åren drivit och jobbat i eget företag som inredningsarkitekt och designer under Odda Design Studio. Innan dess har jag jobbat som design trainee på Form Us With Love, något jag hade turen att få göra direkt efter examen från Beckmans.

 

Varför har du sökt dig till oss på Indicum?

  • Jag har velat rikta in mig mer specifikt på inredningsarkitektur ett tag och har haft ögonen på Indicum på grund av deras ofta färgstarka och kreativa projekt, en modig stil kanske en kan säga. Det lockade också att många av mina nya kollegor har en liknande bred och kreativ bakgrund som jag. Jag tror det kan bidra till nya tankar, ingångar och infallsvinklar på rumslighet.

 

Vad jobbar du med just nu?

  • Nu, knappt två veckor in, har jag varit med i uppstarten av ett projekt för ett kontor i Stockholm. Det är fortfarande tidigt i processen, men vi har varit på kundbesök och tagit fram underlag för möbelplanering. Nu sitter jag med en planlösning och tittar även på ett första koncept för en moodboard.

 

När du inte jobbar, vad gör du då?

  • Då snickrar och målar jag gärna på familjens lantställe. Jag är väldigt intresserad av byggnadsvård och antikvariska metoder, så jag slukar gärna böcker i ämnet och testar att måla med olika tekniker och blandningar. Gamla saker, det är kul!