Datum

30 juni 2021

Kontaktperson

Therese Löwstedt

Unga konstnärer

Konst tillför en dimension till inredningskoncept som vi tror är viktig för att en miljö skall kännas inspirerande och stimulerande, och med konstnärers hjälp tillförs det i våra projekt. Vi arbetar därför tillsammans med konstnärer i vissa projekt om kunden är intresserad av detta.

Konstnärer vi arbetar med går ofta på konst eller designhögskola eller har nyligen börjat etablera sig inom konst och designfältet. Ibland söker vi efter dessa konstnärer spontant, för att samla på oss intressanta människor för framtida samarbeten och ibland hittar vi någon specifik konstnär som vi tycker är intressant och som vi ber skapa något unikt för ett projekt.

Vi definierar budget och ramar för uppdraget, sen är det upp till konstnären att välja material, media och utformning. Kanske blir resultatet en installation i en entré, en utsmyckning i en restaurang eller ett ljudkonstverk på en toalett.

Konst tillför en dimension till inredningskoncept som vi tror är viktig för att en miljö skall kännas inspirerande och stimulerande

Konstnärer vi arbetar med går ofta på konst eller designhögskola eller har nyligen börjat etablera sig inom konst och designfältet.