Tre nya kundsamarbeten

Vi är stolta att berätta om tre nya kunder och inredningsprojekt som vi inlett under våren. Alla är på temat kontor. Kul, tycker vi, då flexibla arbetssätt har blivit lite av vår expertis.

 

Flexibla arbetssätt

Vi har nyligen inlett en inredningsprojektering för EKN, Exportkreditnämnden, som vill ytoptimera sina lokaler på Kungsgatan i Stockholm. De önskar en ny möbleringsplan och ett inredningskoncept som förbättrar möjligheter till samarbete inom företaget.

 

Tre blir en i ABW

På andra sidan landet hjälper vi Mölndals vård och omsorgsförvaltning att slå ihop tre avdelningar till en. Denna inredningsprojektering ska resultera i aktivitetsbaserat arbete, ABW, ett projekt vi genomför tillsammans med våra vänner på Fredblad Arkitekter i Göteborg.

 

Besöksyta och nytt kontor

På hemmaplan i Uppsala arbetar vi med JM som ska flytta in i nya lokaler i huset Strykjärnet. Det nya kontoret ska enligt önskemål fungera både för arbete såväl som för display av produkter och material – en plats att besöka för kunder. Det nya kontoret ska andas företagets varumärke och arbetsplatserna ska vara varierade och flexibla.

 

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att följa oss och våra projekt!