Arbetssätt

 

Vi värderar ett personligt och respektfullt bemötande och vill alltid arbeta nära kunden, utan mellanled, för att uppnå det bästa möjliga resultatet. Vi är stolta över vår prestigelöshet, vi är pragmatiska och vi vågar ifrågasätta våra egna idéer för att testa nya lösningar. Vårt fokus är alltid att optimera resultatet och minimera kostnaderna. Med våra väl beprövade arbetsmetoder och långa erfarenhet hjälper vi våra kunder genom den känsliga process som det ofta innebär att flytta en verksamhet, förändra ett arbetssätt eller våga ta klivet in i något helt nytt.

Indicum tror på att alla medarbetare ska ha möjligheten att påverka verksamhetens utveckling. Genom tydlig kommunikation och kreativa workshops har vi skapat ett kontor av inredningsarkitekter som agerar som ett team, och tar fullt ansvar för projektens resultat. Som kund har du alltid direktkontakt med arkitekterna och kan lätt följa och påverka processen.

Alla våra medarbetare är utbildade arkitekter som är specialiserade på inredning och invändiga miljöer. Utöver det finns en mängd kompetenser inom företaget, såsom färgsättning, varumärkesarbete, konceptutveckling, belysning, ergonomi, möbeldesign, grafisk design, konstnärlig utsmyckning, illustrationer, projektledning och förändringsledning. Alla arbetsgrupper på Indicum är sammansatta med tanke på den kompetens som bäst svarar mot kundens behov.

Om du vill veta mer eller komma i kontakt hittar du oss här.

Mer om oss