Lediga jobb

MÅNGSIDIG ADMINISTRATÖR SÖKES!

Har du ett intresse för arkitektur och design och vill vara med och påverkar människors arbetsmiljöer? Här finns möjligheten för dig som vill arbeta deltid att få ett flexibelt och engagerande extrajobb!

Om tjänsten

Indicum inredningsarkitekter söker nu en administratör med placering i Uppsala. Indicum är ett arkitektkontor som arbetar med invändiga miljöer främst till offentliga företag och organisationer. Företaget grundades för 10 år sedan och har i dagsläget 9 inredningsarkitekter anställda med kontor både i Uppsala och Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos oss kommer du främst att sköta den interna administrationen och hantera uppgifter i samband med fakturering.

Du kommer vidare även att:

·         Planera inför event

·         Arbeta med inköp och göra beställningar

·         Samordna med redovisningsbyrån inför löneutbetalningar och bokföring

Beroende på vad du har för utbildning och erfarenheter kan du även få möjlighet att arbeta med övriga delar. Exempelvis om du läser ekonomi kan du fördjupa dig i ekonomi och om du har kunskaper i InDesign kan du få arbeta med att skapa anbud och grafiskt material.

Du kommer att jobba cirka 8-16 timmar per vecka och vi kommer tillsammans att bestämma arbetstider som passar dig. Vissa veckor kommer behovet vara större medan vissa veckor kommer vara lugnare beroende på aktuella projekt.

Det här är tjänsten är för dig som vill ha ett engagerande och ansvarstagande deltidsjobb där du på sikt har möjlighet att få en heltidsanställning förutsatt att samarbetet funkar bra. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans.

Vi söker dig som

·         Har tidigare administrativ arbetslivserfarenhet eller går en utbildning kopplat till ekonomi och administration

·         Har möjlighet att jobba cirka 8-16 h/vecka

·         Har intresse för arkitektur och design

·         Har goda kunskaper i Office-paketet

·         Har mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Detta då vi nästan uteslutande jobbar med svenska kunder och alla våra handlingar är på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av InDesign då du i så fall kommer att hjälpa till med att skapa anbud och övrigt presentationsmaterial. Vidare är det också meriterande om du har någon form av utbildning inom ekonomi eller design.

Som person har du huvudet på skaft och bidrar till en glad och positiv stämning. Du är även strukturerad och noggrann då du exempelvis kommer att arbeta med fakturaunderlag, samt initiativtagande och ligger steget före.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Cirka 8-16 timmar i veckan. Vi kommer tillsammans att bestämma när du jobbar med hänsyn till dina övriga engagemang.

Placering: Engelska villan, centrala Uppsala

Skicka in din ansökan till jobb@indicum.se. snarast eftersom intervjuer sker löpande. Vid ansökningar, bifoga ditt CV och referenspersoner.

För mer information kontakta oss på jobb@indicum.se med frågor.

Om oss

Indicum är en byrå med starka idéer, bred kompetens och dynamisk process. Vi har haft en fantastisk utveckling sedan starten 2006. Vi har kunnat fördjupa oss inom flera områden som utvecklar och berikar både personalen och projekten. Det gäller allt från samarbete med konstnärer, möbelformgivning och förändringsledning.

Hos oss är alla medarbetare delaktiga i Indicums vision och mål. Vi är lagspelare som tar gemensamt ansvar för process och resultat. Det betyder trygghet för kunden – och för våra anställda. Transparens, både gentemot kunder och mellan ägare/företagsledning och anställda, är grunden för förtroendefulla relationer.

Mer om oss