Om Indicum

Indicum är en byrå med starka idéer, bred kompetens och dynamisk process. Vi har haft en fantastisk utveckling sedan starten 2006. Förra året fördubblade vi vår personalstyrka och vi fortsätter växa även under detta år. Vi har kunnat fördjupa oss inom flera områden som utvecklar och berikar både personalen och projekten. Det gäller allt från samarbete med konstnärer, möbelformgivning och förändringsledning.

Hos oss är alla medarbetare delaktiga i Indicums vision och mål. De är lagspelare som tar gemensamt ansvar för process och resultat. Det betyder trygghet för dig som kund – och för våra anställda. Transparens, både gentemot kunder och mellan ägare/företagsledning och anställda, är grunden för förtroendefulla relationer.

Våra medarbetare är socialt engagerade – inifrån och ut! Lagkänsla på kontoret – lojalitet mot kunden – social förankring i lokalsamhället – för oss på Indicum är det en obruten kedja. Genom non-profitengagemang och internationella kontakter gör vår kompetens också nytta för många.

Nu finns vi i Uppsala och Stockholm.

Mer om oss