• Machinegames

  ”Våra lokaler blev verkligen unika. Tack vare Indicum så har våra olika kontorsytor fått varsin, helt egen design med spännande inredning och färgval som går hand i hand med det kreativa arbetet på MachineGames.

  Jag tycker att Indicum är ett oerhört professionellt företag att samarbeta med. Det har varit ett stort nöje att renovera vårt kontor tillsammans med Indicum!

  -Eva Haris Johansson, HR chef

 • Geosigma

  ”Det jag uppskattar mest när det gäller samarbetet med Indicum är lyhördheten inför våra önskemål i kombination med väldigt tydliga åsikter om vad som skulle fungera och inte. Det blev så bra!

  Mest positivt överraskad blev jag av själva processen. Arbetet löpte smidigt, allt stämdes av löpande och trots en tight tidsplan kände vi aldrig någon oro för att vi inte skulle få allt klart i tid.”

  -Maria Kimby, CFO

 • Psykiatrins hus

  Indicum har inrett Psykiatrins hus i Uppsala, 33 000 kvm för vård och administration med höga krav på sekretess och trivsel. ”Vi känner oss mycket nöjda med resultatet. Inducum är bra på att lyssna till verksamhetens behov och ta fram kreativa lösningar. Jag gillar Indicums arbetssätt och mjuka framtoning. De är kundfokuserade och håller vad de lovar. De är bra på återkoppling och att hålla resurs- och tidsramar.”

  -Agneta Jordeby Jönsson, biträdande verksamhetschef, psykiatridivisionen, Akademiska sjukhuset i Uppsala.

 • Populate

  ”Indicum har varit bollplank och rådgivare längs hela vägen. Jag har särskilt uppskattat deras flexibla arbetssätt. Utan dem hade vi inte fått lika bra verksamhetslokaler som vi har idag.”

  ”Kompetenta, professionella och flexibla, så skulle jag beskriva Indicum”

  -Ehsan Nasari, VD och Projektledare