Indicum söker inredningsarkitekt

Vi på Indicums Uppsalakontor söker en inredningsarkitekt med något eller några års erfarenhet för att ansluta sig till vårt lilla men kraftfulla team.

Drivs du av lusten att skapa miljöer som är utöver det vanliga? Är du intresserad av människor och gillar att bygga kundrelationer? Är du trött på att vara en i mängden? Vill du skapa förändring och påverka på riktigt, inte bara på papperet? Då vill vi att du hör av dig till oss på Indicum!

Som inredningsarkitekt hos oss kommer du att projektleda och driva egna projekt. Vi tror att du är en person som har lätt för att skapa kontakter och samarbeta med andra, du har ett stort intresse för att utveckla inredningskoncept och kunskaper i projektering och projektledning.

I korthet eftersöker vi:

  • Minst ett års erfarenhet av arbete på arkitektkontor
  • Inredningsarkitektutbildning på universitetsnivå, SIR titel är meriterande
  • Vana av projektering och projektledning
  • Vana av de vanligt förekommande program som används idag (AutoCad, CreativeCloud, Excel m.fl.)
  • Du har en god kommunikationsförmåga, lyhördhet och behärskar svenska mycket bra i både tal och skrift

 

Vi erbjuder ett spännande arbete i en kreativ och utvecklingsorienterad miljö, där alla blir sedda och har möjlighet att påverka på riktigt. Indicum består av ett väl inarbetat team arkitekter där alla är en viktig del. Vi har högt i tak med korta beslutsvägar och närhet till ledning. Alla hjälper till att lösa problem. Vi är prestigelösa, engagerade och ansvarstagande i våra uppdrag och vi ser till att alla utvecklas hela tiden.

Indicum har kontor centralt i Uppsala med gångavstånd till pendeltåg och nära Odenplan i Stockholm. Dessa dagar jobbar vi förstås även mycket hemifrån.

Välkommen med din ansökan till kristin.ostberg@indicum.se

Intervjuer sker löpande