Framtidsspaning om retail och kontorsytor

Idag inleds Stockholm Design Week – en annorlunda sådan i år, av uppenbara skäl. Dessa skäl är dessutom anledningen och bakgrunden till den trendspaning som vi kommer att presentera under Design & Achitecture Talks senare i veckan. Mer info och anmälan på länk nedan. 

Området retail står inför drastiska förändringar. Digitaliseringens framfart fortsätter att påverka detta utsatta område där den fysiska butiken är i nästintill upplösningstillstånd. Det handlar som vanligt om överlevnad, men hur, i post-Corona-tider?

Kristin Östberg, vår vd och grundare, har tillsammans med Anna Harbom, inredningsarkitekt på Reform, satt ihop en spot-on trendspaning om användandet av kontors- och retailytor i framtiden. Under 30 intensiva minuter kommer de gå igenom analyser, frågeställningar och slutsatser de dragit, och inte minst redogöra för inredningsarkitektens viktiga roll framöver.

Deras trendstudie är grundad i intervjuer med fastighetsägarna Vasakronan, Hufvudstaden och Atrium Ljungberg, såväl som på egna erfarenheter från inredningsprojekt.

Presentationen sker på engelska. Anmälan här.

 

Vad: Trends in retail and offices, future use of spaces

Var: Stockholm Design & Architecture Talks

När: 10:30-11:00, 11 februari