Det lackar mot jul!

2020 närmar sig slutet och det är inte för inte man känner sig lite matt i lacken. Vilket år. Vilka utmaningar vi ställts inför som individer, företag och samhälle. Men också, vilka kunder och fina uppdrag vi genomfört. På det stora taget är vi inte speciellt lack alls, faktiskt.

Nu tror ni vi fått dille på lack, och det stämmer! Nog för att all glans och glitter hör julen till, men lack är också något vi vill passa på att tipsa om i relation till vårt arbete att vurma för och utföra hållbar inredningsarkitektur. En stor och viktig fråga för oss och många av våra kunder är vad man ska göra med möbler som fortsatt fyller sin funktion, men som utseendemässigt kanske lämnar lite mer att önska. 👉🏽 Lacka om!

Att ge möbler nytt liv genom att låta lackera om dem är både enkelt och förhållandevis kostnadseffektivt, för att uppnå en stor effekt. Med nya kulörer och tyger kan gamla eller slitna produkter förvandlas och förnyas genom att få annan karaktär. På det sättet passar de bättre in i en ny kontext. Vad som tidigare exempelvis uppfattats som kanske en tråkig stol kan plötsligt kännas mycket mer intressant och relevant.

Med detta sagt vill vi passa på att tacka för i år och önska er en riktig God Jul och ett Gott Nytt År så ses vi igen 2021.

Varma hälsningar Indicum